Hvad kunderne siger

Prøv 'DF Danske Aktier' gratis i 3 måneder

”Selvfølgelig fortsætter jeg som abonnent! Det ville da være godt tosset, at ‘hoppe’ ud af et sådant godt medlemskab, hvor jeg virkelig føler, at jeg får valuta for pengene.” 
I en mail fra Michael (den 22. februar 2020) 

___________________________

”Jeg har siden efterår 2018 været super tilfreds kunde hos Dansk Finansservice, og min formue skygger delvist modelporteføljen. 85 procent er investeret i modelporteføljen, de sidste 15 procent står i obligationer.” 
Venlig hilsen Allan (den 20. februar 2020) 

____________________________

“Jeg tjekker kun mine investeringskonti den sidste dag i måneden efter lukketid, medmindre der skal handles. Det giver en rolig nattesøvn, og jeg er helt sikkert med i mange år endnu”.

____________________________

“Dansk Finansservice har leveret høj og stabil indtjening gennem længere tid, og formår at sælge når kriser nærmer sig. Jeg bliver hængende hos Dansk Finansservice”.

____________________________


“Hej Jesper, jeg synes det er meget nemt at bruge nyhedsbrevet Dansk Finansservice Danske Aktier, da det er rene ord for pengene uden vrøvl. Og jeg har siden 2015 investeret halvdelen af min portefølje i de samme aktier som i DF Danske Aktier. Det har jeg været ret tilfreds med. For den del af porteføljen steg i 2015 med over 40 procent, mens der i 2016 og 2018 var et lille mine på ca. 4 procent. I 2017 steg den lidt over 20 procent. Og 2019 er godt begyndt med et plus på over 12 procent. Jeg er godt tilfreds”.

____________________________

Prøv 'DF Danske Aktier' gratis i 3 måneder