Dansk Finansservice
 

Hvorfor abonnere? Du kan blive inspireret, få overblik og spare tid

Strategi er altafgørende for at tjene penge på aktiemarkedet. At definere en strategi er ikke nogen simpel opgave. Men det er faktisk endnu sværere at følge en strategi i modgang og medgang på aktiemarkedet. Overlad arbejdet og bekymringerne til os.

Abonnér på Dansk Finansservice Danske Aktier

  • Fordi det ultrakort giver dig overblikket.
  • Fordi det giver dig inspiration til at gøre det selv - og måske tjene mere end i din private banking-aftale.
  • Fordi det viser dig stigende aktier, som er nøje udvalgt ifølge en veldefineret strategi.
  • Fordi det kan gøre dig til en bedre investor.
  • Fordi informationerne har vist sig at være værdifulde.
  • Fordi nyhedsbrevet er mediet, hvor du kan slappe af, uden følelsen af at du spilder tid og penge.
  • Fordi porteføljeafkastet er revideret. Download den uafhængige revisors erklæring her.

Det koster et årsabonnement efter det gratis prøveabonnement

4.995 kr. pr. år for 12 numre.

Værdifuld læsning?

Gør det selv og tjen flere penge
Har du lavet et afkast på ca. 18 procent om året de sidste 15-16 år? Har din bank eller din investeringsforening? Antag, at dit afkast ligger på 13-15 procent om året. I så fald kan kopiering af modelporteføljen i nyhedsbrevet øge dit afkast med mindst to procentpoint om året. Ja måske endda med op til seks procentpoint om året.
Er din portefølje på f.eks. 500.000 kr., vil et merafkast på fire procentpoint give dig et merafkast på 20.000 kr. årligt før skat og ca. 12-15.000 kr. efter skat. Dertil kommer, at du sparer tid på IKKE at skulle indsamle og læse talrige analyser samt tage beslutninger om investeringer. Alt dette kan DF Danske Aktier klare for dig.
Modelporteføljen Dansk Finansservice Danske Aktier klarer sig godt i både stigende og faldende markeder. Porteføljen falder typisk halvt så meget som markedet, når markedet falder. Resultatet er, at porteføljen tjener mere på vej op og taber mindre på vej ned, end aktiemarkedet gør.

Det siger læserne om nyhedsbrevet

Michael

”Selvfølgelig fortsætter jeg som abonnent! Det ville da være godt tosset, at 'hoppe' ud af et sådant godt medlemskab, hvor jeg virkelig føler, at jeg får valuta for pengene.”
I en mail fra Michael (den 22. februar 2020)

Allan

”Jeg har siden efterår 2018 været super tilfreds kunde hos Dansk Finansservice, og min formue skygger delvist modelporteføljen. 85 procent er investeret i modelporteføljen, de sidste 15 procent står i obligationer.”
Venlig hilsen Allan (den 20. februar 2020)
Vis mere

Til toppen af siden
Aktieanalyser mv. på dette website må ikke opfattes som investeringsrådgivning eller en opfordring/anbefaling til at handle værdipapirer. Et forsøg på at imitere porteføljer mv. sker på eget ansvar. Aktieinvestering kan medføre permanent tab af kapital.