Dansk Finansservice
 

Vil du spare tid og bekymringer, så prøv DF Danske Aktier, og bliv inspireret

DF udgiver nyhedsbrevet DF Danske Aktier om aktier, investering og konjunkturerne. Flagskibet i nyhedsbrevet er modelporteføljen DF Danske Aktier, som blev grundlagt den 31. marts 2003. Nyhedsbrevet giver dig inspiration til nem og rationel investering i det danske aktiemarked.

Siden 2003 er det danske aktiemarked steget ca. 10,5 procent om året. Aktiemarkedet består af både sunde og knap så sunde selskaber, samt sikre og knap så sikre selskaber. DF Danske Aktier investerer i et udvalg af aktier i de sundeste og sikreste selskaber. På den måde kan afkastet øges samtidigt med at risikoen mindskes.
Vores investeringsfilosofi sikrer således:
  • At der tages rationelle beslutninger, og at frygt, håb og grådighed holdes i ave.
  • At der fokuseres på selskaber, hvis indtjening og aktiekurs er stigende.
  • At profitter får lov til at gro, mens tab tages mens de er små.
  • At afkastet ligger over markedsafkastet.
Er det muligt at slå markedet på lang sigt? Læs mere her.

Det er 100 kr. blevet til siden start

Dansk Finansservice Danske Aktier. Afkastet er opgjort den sidste dag i sidste måned
Figuren viser, hvad 100 kr. investeret i DF Danske Aktier er vokset til siden opstarten den 31. marts 2003. Porteføljeafkastet er sammenlignet med afkastet på C25-indekset. Figuren opdateres i begyndelsen af hver måned. Tror du, at afkastet skyldes, at porteføljen er steget voldsomt i enkelte år? Og hvad med afkastet under finanskrisen? Få svaret her. Læs den uafhængige revisors erklæring om resultaterne i DF Danske Aktier.

Det siger læserne om nyhedsbrevet

Michael

”Selvfølgelig fortsætter jeg som abonnent! Det ville da være godt tosset, at 'hoppe' ud af et sådant godt medlemskab, hvor jeg virkelig føler, at jeg får valuta for pengene.”
I en mail fra Michael (den 22. februar 2020)

Allan

”Jeg har siden efterår 2018 været super tilfreds kunde hos Dansk Finansservice, og min formue skygger delvist modelporteføljen. 85 procent er investeret i modelporteføljen, de sidste 15 procent står i obligationer.”
Venlig hilsen Allan (den 20. februar 2020)

Mikael

”Dansk Finansservice har leveret høj og stabil indtjening gennem længere tid, og formår at sælge når kriser nærmer sig.
Jeg bliver hængende hos Dansk Finansservice” Venlig hilsen Mikael, marts 2018.

Vis mere.
Aktieanalyser mv. på dette website må ikke opfattes som investeringsrådgivning eller en opfordring/anbefaling til at handle værdipapirer. Et forsøg på at imitere porteføljer mv. sker på eget ansvar. Aktieinvestering kan medføre permanent tab af kapital.